Skip to content

Stalen tafelpoten kopen of stalen onderstellen kopen?

Stalen tafelpoten kopen of stalen onderstellen kopen? U vraagt het, wij maken het! Ze zijn al jaren mateloos populair: stalen tafelpoten of een compleet stalen onderstel voor uw tafel. Holtkamp Staal Design levert oplossingen op maat en maakt unieke tafelpoten en onderstellen van staal. Stalen poten onder een houten tafelblad geven de industriële look die zo mateloos populair is.

In onze webshop vindt u standaardmodellen stalen tafelpoten zoals de U-poot, de X-poot en de V-poot, maar ook de matrixpoot: een futuristisch, bijzonder kunstwerk onder uw tafel. Heeft u speciale wensen die u met ons wilt bespreken? Laat het ons dan zeker weten, we denken graag met u mee over uw ideale stalen onderstel!

Stalen tafelpoten kopen, volledig naar wens gemaakt

Natuurlijk zijn robuuste, industriële tafels met stalen poten sowieso al een mooie toevoeging aan uw interieur. Maar hoe mooi zou het zijn om iedere dag plaats te nemen aan uw eigen creatie? Dat is pas bijzonder: niemand ter wereld die precies dezelfde industriële tafel met poten van staal heeft als u.

Veel van de tevreden klanten die u voorgingen, hadden specifieke wensen met betrekking tot hun nieuwe stalen onderstel. Ze hadden een bepaalde vorm, kleur of specifieke afmeting in gedachten. Deze uitdagingen gaan we dan ook zeker niet uit de weg. Het begint bij een uniek idee en wij werken deze samen met u uit. Schroom daarom niet om uw wens uit te spreken. Het is voor ons enorm belangrijk dat u helemaal tevreden bent met uw nieuwe, industriële eettafel!

Voordelen van stalen tafelpoten kopen of stalen onderstellen kopen bij Holtkamp Staal Design

Als u kunt kiezen uit verschillende materialen voor het onderstel van uw tafel, dan is staal toch wel de beste optie. Maar waarom dan precies?

Staal is onderhoudsvriendelijk. U heeft alleen een licht vochtige stofdoek nodig om uw stalen onderstel te onderhouden.

Staal is ontzettend duurzaam: het is een stevig materiaal dat erg lang meegaat. De coating die wij gebruiken bij onze staalconstructies is daarnaast roestwerend. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om roest.

Makkelijk te (de)monteren. Heeft u een idee voor een nieuw onderstel of uw oog laten vallen op een mooi nieuw tafelblad? U schroeft het stalen onderstel makkelijk los van het tafelblad.

Metalen zijn bovenal zeer flexibel qua design. Er is van alles mogelijk op het gebied van vorm, kleur en afmetingen van uw nieuwe tafelonderstel.

Uw kantoor of restaurant inrichten met unieke stalen tafelpoten

Holtkamp Staal Design wordt regelmatig gevraagd om stalen tafelpoten te leveren voor gebruik in een zakelijke omgeving. Kantoren en restaurants hebben de hoge kwaliteit van onze producten inmiddels ontdekt. Benieuwd hoe Holtkamp Staal Design uw bedrijfsruimte(n) kan verrijken met topkwaliteit stalen tafelpoten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Passie voor staal, techniek en design

Holtkamp Staal Design is ontstaan uit een passie voor alles wat met staal, techniek en design te maken heeft. En uit liefde voor het bouwen van stevige, en tegelijkertijd mooie staalconstructies.

Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw eigen unieke tafelpoten te laten maken. U kunt zelf de dikte van uw tafelpoten bepalen, want wij werken met verschillende kokers. Daarnaast kunt u uw eigen tint bepalen, omdat we gebruikmaken van hoogwaardige poedercoatings in iedere denkbare kleur. De hoogte van de tafel is zelf ook aan te geven.

Wordt het nog specifieker en zoekt u meer een bar dan een tafel? Of moet u rekening houden met bijvoorbeeld draagbalken die in de weg zitten op de plek waar uw nieuwe tafel komt te staan? Ook daar helpen we u graag bij!

Hoe gaan we te werk?

Holtkamp Staal Design staat bekend om haar korte lijntjes. Wij nemen uitgebreid de tijd om met u uw wensen te bespreken. U legt ons uit waar u naar op zoek bent en wij schetsen uw idee op papier. Bent u enthousiast over ons ontwerp? Daar gaan we voor!

We leggen u vervolgens uit hoe we te werk gaan en houden u op de hoogte van de voortgang. Wilt u bij nader inzien toch nog iets aanpassen aan het oorspronkelijke design? Dat is geen probleem: bel ons en wij lossen het voor u op. Zo gingen al vele tevreden klanten u voor.

Stalen tafelpoten kopen of stalen onderstellen kopen in Wierden en omgeving?

Bent u op zoek naar een metalen onderstel, metalen tafelpoten of industriële tafelpoten in de buurt van Wierden? Holtkamp is dé expert in de regio Twente. Veel van onze klanten komen uit Wierden, Rijssen, Hengelo en Vroomshoop. Maar onze naam reikt verder. Ook buiten deze regio worden wij regelmatig ingeschakeld vanwege onze uitstekende kwaliteit producten: stalen tafelonderstellen in het bijzonder.

Back To Top