Skip to content

Industriële tafelpoten kopen?

Industriële tafelpoten kopen van topkwaliteit? Dan zit u bij ons helemaal goed! Een ruwe, houten tafel met industriële tafelpoten is dé trend van dit moment. Sla de woonmagazines er maar eens op na: overal ziet u de industriële look. Een stoere en robuuste stijl, die toch ook weer minimalistisch en modern oogt. Kortom: de industriële look is een blijvertje. Wat dan ook zeker niet mag ontbreken in een industrieel interieur is een robuuste tafel. Industriële tafelpoten kopen bij Holtkamp Staal Design? Dat past perfect in uw interieur.

De industriële stijl kwam tijdens de eeuwwisseling op en wint sindsdien alleen maar aan populariteit. Dat komt omdat de industriële interieurstijl vrij tijdloos is. Dit in tegenstelling tot andere stijlen, die doorgaans maar even ‘in’ zijn. De industriële look onderscheidt zich in eenvoud. Vaak worden robuuste materialen als metaal, beton, hout en canvas gebruikt.

Industriële tafelpoten: uw eigen tafel ontwerpen, helemaal naar eigen smaak

Natuurlijk kunt u een industriële eettafel in zijn geheel kopen, maar daarmee heeft u nog geen uniek meubelstuk in huis. Wat dacht u van een zelf ontworpen industriële tafel? Dat is pas een blikvanger in huis! Bij Holtkamp Staal Design hebben we ruime keuze uit industriële tafelpoten van absolute topkwaliteit. Welke stijl, vorm of kleur u ook wenst: wij produceren dé perfecte tafelpoten onder uw zelf ontworpen robuuste eettafel.

Industriële tafelpoten kopen, kan zowel los als op maat

Heeft (of maakt) u zelf een eiken- of steigerhouten tafelblad, maar heeft u nog niet de perfecte tafelpoten gevonden? Bij ons kunt u terecht voor een passende set industriële tafelpoten. Bij Holtkamp Staal Design weten we dat niet alles te vangen is in een standaard. Om uw specifieke wensen te vervullen, maken wij ook industriële tafelpoten op maat. Samen met u bespreken we graag de vele mogelijkheden.

U bepaalt namelijk helemaal zelf de afmetingen en stijl van de tafelpoten. Ook kiest u zelf de kleur van de coating. Weet u nog niet helemaal wat u zoekt? Laat ons u dan adviseren! We denken graag met u mee.

Tafelpoten als echte eyecatcher? De matrix tafelpoten!

Bent u op zoek naar een knap staaltje design? De matrix tafelpoten zijn het absolute pronkstuk van onze collectie. Én binnenkort van uw interieur. In tegenstelling tot de V-, A- en X-onderstellen, heeft de matrix-variant poten vanuit alle hoeken van de tafel. Dit optische pronkstuk is er standaard in twee maten. De kleurcoating kunt u zelf bepalen. Volgens de laatste interieurtrends zijn zwart en roestbruin dé kleuren van nu.

De voordelen van industriële poten kopen bij Holtkamp Staal Design

Holtkamp Staal Design dé expert is op het gebied van staalbewerking voor uw tafel

Wij met u meedenken over het design en uiterst flexibel zijn

De hoogste kwaliteit materialen gebruiken, passend bij uw eisen

Onze designs zeer slijtvast en daarmee ook duurzaam zijn

Ontwerp uw eigen industriële tafelpoten

Wat is leuker dan uw zelfbedachte pronkstuk neer te zetten in uw interieur? Bij Holtkamp Staal Design maken we het mogelijk om uw eigen tafel te ontwerpen. Samen denken we het design en de mogelijkheden uit. Wij maken uw tafelpoten vervolgens exact volgens de planning.

Gaandeweg toch een ander geweldig idee over het design? Onze jarenlange ervaring in staalbewerking maakt dat wij moeiteloos van het originele plan kunnen afwijken.

Holtkamp Staal Design, dat is tafelpoten volgens de laatste trends en de hoogste kwaliteit

Met grote trots kunnen wij zeggen dat Holtkamp Staal Design staat voor vakwerk en de beste kwaliteit industriële tafelpoten. Wij houden bij het maken onze ontwerpen altijd scherp de laatste trends in het oog. Dat doen wij door de bekende woonmagazines goed af te speuren naar de laatste interieurtrends op het gebied van tafels en tafelpoten.

Ziet u uw ideale tafelpoten niet direct in onze webshop, maar heeft u wél een geweldig idee voor het ontwikkelen van unieke tafelpoten? Schroom dan niet om ons te benaderen en uw ideeën aan ons voor te leggen. We gaan graag de uitdaging aan.

Industriële tafelpoten kopen voor zakelijk gebruik

Wij leveren ook industriële tafelpoten en onderstellen voor bedrijven. Stelt u zich eens voor: bureaus met robuuste stalen poten en een prachtig houten blad… Dat geeft direct een zeer moderne uitstraling aan uw kantoorruimte.

Zoekt u dus een fraaie én stijlvolle oplossing voor uw kantoor, restaurant of andersoortige bedrijfsruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Veel tevreden klanten gingen u al voor.

Industriële tafelpoten kopen in de buurt van Wierden?

Zoekt u een ervaren, betrouwbare leverancier van industriële poten en onderstellen in de buurt van Wierden, Rijssen, Hengelo of Vroomshoop? Holtkamp Staal Design is de beste keuze. Wij werken namelijk met uitstekende leveranciers en dankzij onze handige webshop bestelt u uw nieuwe tafelpoten eenvoudig online. Heeft u vragen over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Vele blije klanten gingen u al voor

Back To Top