Skip to content

Over Holtkamp Staal Design

Altijd bezig met techniek

Holtkamp Staal Design is ontstaan uit hobby en passie voor alles wat met techniek te maken heeft. Mijn naam is Luuk, 22 jaar. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam in de metaalbranche en dat doe ik met plezier en vooral met Twentse nuchterheid.

Vanaf kleins af aan ben ik al bezig met de techniek. Altijd al bezig met het uitvogelen van werkwijzen en technische aspecten. Sinds een aantal jaar ben ik me gaan verdiepen in staal en alles wat daar mee te maken heeft.

Om mijn motivatie en passie voor staal en techniek te combineren ben ik dit bedrijf gestart. Mijn doel is een goed product leveren aan een tevreden klant, het moet gewoon goed zijn!

Dus heeft u ergens iets gezien wat u graag door mij zou laten maken, schroom niet en neem contact met mij op. Met mijn jarenlange ervaring en het feit dat ik graag nieuwe producten ontwikkel, maak ik graag uw (industriële) wens werkelijkheid.

Van wens naar product

Bij ons is er veel mogelijk, omdat wij altijd maatwerk leveren. Ieder product dat u aantreft in onze webshop is door ons uitgedacht, uitgetekend en vervaardigd. Hebt u een specifieke wens? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden van uw wensen door te spreken. Neem contact met ons op via e-mail of WhatsApp en wij nemen binnen een dag contact met u op.

Het moet gewoon goed zijn

100% Handgemaakt

Alle producten zijn door onszelf ontworpen en ontwikkeld

Vakmanschap

Ervaring en oog voor detail, dat is wat telt

Lokale grondstoffen

Als het even kan maken wij gebruik van grondstoffen uit de Benelux

Hoge kwaliteit

Alleen AA kwaliteit is goed genoeg. Een goed product begint bij een goede grondstof

Vele blije klanten gingen u al voor

Back To Top